Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Angel Beats Kostuum


Angel Beats! Shiina Cosplay Costume
€158.97  €75.48
53%
OFF


Angel Beats! Ayato Naoi Cosplay Costume
€155.86  €72.38
54%
OFF

Angel Beats! Ayato Naoi pruik
€46.74  €20.67
56%
OFF

Angel Beats! Nakamura Yuri pruik
€54.54  €25.84
53%
OFF


Angel Beats! Nakamura Yuri pruik-2
€70.12  €31.02
56%
OFF

Angel Beats! Yui'S kookschool pruik
€46.74  €20.67
56%
OFFAngel Beats! (エンジェルビーツ! Enjeru Bītsu!) is een 13-episode Japanse anime tv-serie geproduceerd door P.A. werkt en Aniplex en geregisseerd door Berliner Philharmoniker onder Kishi. Het verhaal is oorspronkelijk opgezet door juni Maeda, die schreef ook het scenario en componeerde de muziek van de groep Anant-Garde Ogen, met originele character design door Na-Ga ; beide Maeda en Na-Ga zijn afkomstig van de visual novel merk sleutel, die zulke titels zoals Kanon, Lucht en Clannad. De anime uitgezonden in Japan tussen 3 april en 26 juni 2010. Een originele video animatie episode werd vrijgegeven op 22 december 2010. Het verhaal speelt zich in het hiernamaals en richt zich op Otonashi, een jongen die verloren zijn herinneringen aan zijn leven na dood. Hij is ingeschreven in het hiernamaals school en ontmoet een meisje met de naam Yuri die verzoekt hem om toe te treden tot het hiernamaals Battlefront-organisatie zij leidt die strijdt tegen God. De Battlefront strijd tegen de studentenraad voorzitter Angel, een meisje met bovennatuurlijke powers.


Sleutel werkte in samenwerking met ASCII-Media Werken" Dengeki G's Magazine te Het project in een media franchise. Twee manga serie worden geserialiseerd in Dengeki G's Magazine: geïllustreerd door Haruka Komowata, die serialiseren id begon in December 2009, en de andere door Yuriko Asami, begonnen in de Mei 2010 probleem. EEN reeks geïllustreerde korte verhalen geschreven door Maeda en geïllustreerd door GotoP werden ook ingedeeld in reeksen in Dengeki G's Magazine tussen November 2009 en mei 2010 problemen. Twee Internet radioprogramma'S geproduceerd werden te bevorderen Angel Beats!. Het was in 2010 dat juni Maeda was schrijven het scenario voor een mogelijke toekomstige video-game van Angel Beats!, en nieuwe ontwikkelingen voor de game wordt verwacht in het najaar 2013.


Angel Beats! ontvangen doorgaans positieve beoordelingen door critici. De integratie van de verschillende afzonderlijke elementen samen, zoals muziekuitvoeringen, humor en actie, werd geprezen in een recensie, maar zijdelings verplaatst in een ander, door te zeggen dat het verhaal is overbelast met teveel elementen. P. EEN Fabriek werd geprezen voor de animatie van de actiescènes en oog voor detail met de wapens gebruikt. EEN grote tekortkoming Door critici is echter dat de anime is te kort, waarbij veel van de personages met onuitsprekelijke back-verhalen. De anime was gekozen als aanbevolen werk door de awards jury van het 14e Japan Media Arts Festival in 2010,