Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Spider-Man KostuumSpider-Girl Klassieke Peuter/Kind-outfit
€129.36  €62.04
52%
OFF

Spider-Girl Kind/Tiener-outfit
€140.27  €67.21
52%
OFF


Roze Spider Girl Peuter/Kind-outfit
€129.36  €62.04
52%
OFF

Black Cat Girl Kind/Tiener-outfit
€144.95  €72.38
50%
OFF


Spider-Man 3 Kind Kostuum
€144.95  €72.38
50%
OFFSpider-Man is een fictief personage, een superstripheld in stripboeken gepubliceerd door Marvel Comics. In de comics Spider-Man wordt vaak genoemd als "Spidey", "webwever", "muur-rupsvoertuig", of "web-hoofd". Gemaakt door de schrijver-editor Stan Lee en schrijver-kunstenaar Steve Ditko gecreëerd, hij verscheen voor het eerst in Amazing Fantasy #15 (augustus 1962). Lee en Ditko vormden bedacht het teken als een wees die wordt opgeworpen door zijn tante May en Oom Ben, en als een tiener was, te maken hebben met de normale machtsstrijd van de adolescentie naast die van een verklede crimefighter. Spider-Man makers gaven hem super kracht en lenigheid, het vermogen om zich vastklampen aan de meeste oppervlakken, shoot spider-vliezen met pols-gemonteerde apparaten van eigen vinding die hij "web-shooters", en reageren op gevaar snel met zijn "spider-sense", waardoor hij in de strijd tegen zijn foes.


Wanneer Spider-Man verscheen voor het eerst in de vroege jaren 1960, tieners in superhelden strips waren meestal sluitpost Om de rol van sidekick aan de protagonist. De Spider-Man serie brak door met Peter Parker, een tienermeisje high school student en persoon achter Spider-Man 's geheime identiteit waarvan het "self-obsessies met afwijzing, ontoereikendheid, en eenzaamheid" jonge lezers kan betrekking hebben. In tegenstelling tot eerdere tiener helden zoals Bucky en Robin, Spider-Man niet kon profiteren van de nakomeling van een volwassen superheld mentoren als Captain America en Batman, en dus moest leren voor zichzelf dat "met grote kracht moet er komen ook grote verantwoordelijkheid" -een regel opgenomen in een tekstvak in het laatste scherm van de eerste Spider-Man verhaal, maar later met terugwerkende kracht toegeschreven aan zijn voogd, de overleden Oom Ben.


Marvel spotlight heeft Spider-Man in verschillende comic book series, de eerste en de langste levensduur van die is getiteld The Amazing Spider-Man . In de loop der jaren, het Peter Parker karakter zich ontwikkeld heeft uit verlegen, studentikoze scholiere naar onrustig maar uitgaande studente te trouwen high school teacher, in de late 2000s, een enkele freelance fotograaf, zijn meest typische volwassen rol In de 2010s hij sluit zich aan bij de Avengers en de Fantastic Four van Marvel's vlaggenschip superhelden teams. In December 2012 Peter Parker stierf terwijl hij daar was in het lichaam van zijn vijand Doctor Octopus terwijl Doctor Octopus gewoond aan de binnenkant van Peter Parker's lichaam als Het Superieure .


Spider-Man Spider-Man is één van de meest populaire en commercieel gezien succesvolle superhelden. [ 2] zoals Marvel's vlaggenschip karakter en mascotte, hij verscheen in vele vormen van media, waaronder diverse animatie en live-action television shows, presentatrice krant strips, en een reeks films met Tobey Maguire als de "goed nabuurschap" held in de eerste drie films. Andrew Garfield heeft overgenomen de rol van Spider-Man in een remake van de film. Reeve Carney, sterren als Spider-Man in de 2010 Broadway musical Spider-Man Uit): Hiermee schakelt u de Donkere. Spider-Man 3e geplaatst op IGN's Top 100 stripboek Helden aller tijden in 2011,