Gratis Verzending
OVER €219.83
 

The Prince Of Tennis Kostuum

The Prince of Tennis (テニスの王子様 Tenisu geen Ōjisama) is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Takeshi Konomi. De titel is vaak afgekort tot TeniPuri (テニプリ), een portmanteau van de twee delen in de Japanse klanken van de woorden "Tennis Prince". De manga verscheen voor het eerst in Japan in Shueisha de Wekelijkse Shōnen Jump in juli 1999 en eindigde bekendmaking op 3 maart 2008. IN totaal 379 hoofdstukken zijn ingedeeld in reeksen, met een oppervlakte van in totaal 42 volumes. van deel 40, de manga meer dan 40 miljoen exemplaren over de toonbank in Japan. [ 1] nieuws dat er een vervolg op de manga-serie zou worden ontwikkeld werd aangekondigd in het December nummer van het Japanse manga magazine Jump Square. [ 2] De nieuwe manga serie, getiteld "Nieuwe Prince of Tennis, begon serialiseren id in de Jump Square magazine op 4 maart 2009, met het verhaal die zich enkele maanden na het einde van de oorspronkelijke manga. [ 3] Viz Media verkregen het certificaat voor het distribueren van de serie in het Engels in Noord-amerika America.


De manga werd Aangepast voor gebruik in een anime-serie geregisseerd door Takayuki Hamana, opgeluisterd door Trans Kunst en co-geproduceerd door Nihon Ad Systems & TV Tokyo. De anime uitgezonden in Japan op de anime satelliet televisie netwerk Animax en de uitzending op TV Tokyo network van 10 oktober 2001 tot 30 maart 2005 in een totaal van 178 afleveringen, evenals een theatrale film. In April 2006, een originele video-animatie (OVA) voortzetting van de anime begon te worden vrijgegeven op DVD. Het begin van de tweede OVA-serie werd uitgegeven op 22 juni 2007, ongeveer 3 maanden na het einde van de eerste. De tweede EICELLEN eindigde op 25 januari, 2008, en de derde en laatste OVA begon op 25 April, 2008.


De serie uitgegroeid tot een media-franchise en heeft tal van andere aanpassingen buiten van de geanimeerde incarnatie. Sinds April 2003, meer dan vijftien fase musicals geproduceerd zijn voor de serie. Een animatiefilm werd uitgegeven in 2005, evenals een live action film in 2006.De franchise heeft ook een lang lopende Radio show, talloze videogames, soundtracks, en andere merchandise of collectibles.