Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Castlevania KostuumCastlevania Juste Belmont Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53%
OFF

Castlevania Simon Belmont Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53%
OFF

Castlevania Soma Cruz Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53%
OFFCastlevania (キャッスルヴァニア Kyassuruvania), beter bekend als Akumajō Dracula (悪魔城ドラキュラ Akumajō Dorakyura?, lit. Devil's Kasteel Dracula) [ 1] in Japan, is a video game serie bedacht en ontwikkeld door Konami, gecentreerd op de Belmonts, een clan van vampier jagers en hun strijd met Dracula.
De serie verscheen in Japan op 26 september, 1986, met de release voor de gezinscomputer Schijfsysteem (FDS), gevolgd door een alternatieve versie van de MSX 2 platform op 30 oktober. Hoewel de MSX 2 poort (gelokaliseerd in Europa en Brazilië als Vampire Killer) is vrijgegeven eerste buiten Japan, de serie niet ontvangen brede aandacht buiten Japan tot de FDS versie werd overgezet naar patroon formaat voor de Nintendo Entertainment System en gelokaliseerd voor Noord-amerikaanse en Europese versies van Castlevania in 1987. [aanhaling nodig] De serie werd al gauw één van Konami's flagship serie. [aanhaling nodig].


De Castlevania-games zijn uitgebracht op verschillende platforms, van vroege systemen zoals de Nintendo Entertainment System aan moderne consoles. Is ook uitgebracht voor Pocket PC's en mobiele telefoons.