Gratis Verzending
OVER €219.83
 

The King of Fighters Kostuum

De eerste game in de serie, The King of Fighters '94, werd door SNK op 25 augustus, 1994. [ 1] De game bevat tekens van SNK's vorige fighting game series Fatal Fury en Art of Fighting, evenals originele personages (waaronder personages uit oudere games zoals Ikari Warriors en Psycho Soldier, aangepast voor een versus vechtgame). Het succes van de game led SNK om jaarlijkse tranches van de serie en genummerde games voor het jaar vrijgegeven. De King of Fighters '95 werd uitgebracht op 25 juli 1995, met enkele havens wordt losgelaten de volgend jaar. naast het toevoegen van nieuwe karakters, deze game ook begonnen de eerste verhaallijn van de serie getiteld "De Orochi Saga". KOF '95 was ook de eerste game in de serie die de spelers hun eigen team, samengesteld uit drie leden van een personage in de game. De King of Fighters '96, uitgegeven op 30 juli 1996, wordt het tweede deel van "De The Orochi Saga" en vervangen het teken boze geesten uit de vorige twee jaar met nieuw getekende exemplaren, het verbeteren van de gameplay van de serie en ook afhankelijk van de speelbare personages in een team, een exclusieve afloopt zal worden afgespeeld. De King of Fighters '97, uitgegeven op 28 juli 1997, gesloten "De Orochi Saga" story arc. The King of Fighters '98 gepubliceerd op 23 juli 1998, en in tegenstelling tot de vorige games van de serie, maar niet beschikken over een verhaal, maar het spel werd aangeprezen als een "Dream Match" game konden spelers kiezen de meeste personages uit de vorige titels, waaronder die waren zogenaamd dode. SNK gemonteerd de Dreamcast versie en omgedoopt tot de King of Fighters: Dream Match 1999 met een extra cel geanimeerd introductiefilmpje en 3D backgrounds.


Op 22 juli, 1999, The King of Fighters '99 werd vrijgegeven, die een nieuw verhaallijn staat ook wel bekend als 'De NESTEN Chronicles". Het spel introduceert een aantal nieuwe personages in de serie, evenals De regel van een vierde lid wordt toegevoegd aan elk team en dat een nieuwe tactiek is in deze game. De tactiek zou zijn dat een bepaalde persoon uit een team zou een assistent een zogenaamde 'Striker' en dat deze persoon zou kunnen steun het team voor een paar seconden in de gevechten. De Dreamcast versie is getiteld The King of Fighters: Evolution, met enkele verbeteringen in de game, zoals nieuwe hongerstakers en betere animaties. [ 6] The King of Fighters 2000 gepubliceerd op 26 juli 2000, en is het tweede deel van "De NESTEN Saga" evenals de laatste KOF game kan worden gemaakt door SNK vóór het faillissement. Dit voegt een aantal nieuwe speelbare personages en een paar slaghamers (de meeste van hen zijn van eerdere KOF titels en andere SNK games en dergelijke als Metal Slug en Kizuna tegenkomen). The King of Fighters 2001 gepubliceerd op 15 November 2001, en eindigt de tweede verhaallijn. Vanwege de economische problemen die SNK had ten tijde van de Koreaanse Bedrijf Eolith geholpen bij de ontwikkeling van de game na SNK was failliet gegaan. [ 8] The King of Fighters 2002, gepubliceerd op 10 oktober 2002, is in het leven geroepen voor de hereniging oude personages uit de vorige games KOF en bevatte geen verhaal, vergelijkbaar met KOF '98. Het was ook ontwikkeld door Eolith.


EEN nieuwe KOF story arc genaamd de "Sprookjes van Ash begint in de King of Fighters 2003, gepubliceerd op 12 december 2003 en dit was de laatste game kunnen worden vrijgemaakt voor de Neo Geo systeem. de spelers tekens te wijzigen terwijl u de disc afspeelt, maar het aantal teamleden werd teruggebracht naar drie. SNK, nu SNK-Playmore, teruggekeerd naar de franchise-ontwikkeling in dit item. [ 9] in 2004, SNK verlaten jaarlijks releases van de serie en genummerde toekomstige games in een meer traditionele wijze; [ 10] het eerste hoofdserie game als zodanig was The King of Fighters XI, vrijgegeven op 26 oktober, 2005. The King of Fighters XII werd gelanceerd in juli 2009. KOF XII gebruik maakt van de nieuw Getrokken 2D sprites op gedetailleerde 2D-achtergronden. Producenten meegedeeld dat de game is honderd procent handgetekende. Het is een storyless verzamelen van vechters, vergelijkbaar met KOFs '98 en 2002 voordat het. De laatste verhaallijn eindigt met The King of Fighters XIII, die beschikt over het gehele aanbod van The King of Fighters XII, evenals extra tekens en werd uitgebracht in de zomer van 2010,