Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Harry Potter KostuumHarry Potter Zwerkbal Kleed Kind Kostuum
€140.27  €67.21
52%
OFFDe romans alles draait rond Harry Potter, een wees die ontdekt op de leeftijd van elf die hij is een wizard, woon in het kader van de normale wereld van niet-magische, of krijgt Voldemort steeds meer grip op, mensen zijn vermogen is aangeboren stofwisselingsziekten ten gevolge en die kinderen worden uitgenodigd op een school dat leert de nodige vaardigheden om te slagen in de toverwereld bedreigen wereld. Harry wordt een student op Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-pocus en het is hier waar de meeste romans' evenementen plaatsvinden. Als Harry ontwikkelt door zijn adolescentie, leert hij om het hoofd te bieden aan de problemen die tegenover hem: magische, sociaal en emotioneel, waaronder gewone tiener uitdagingen zoals vriendschappen en onderzoeken, en de grotere controle van de voorbereiding zelf voor het conflict dat ligt ahead.


elk boek chronicles één jaar in Harry's leven met de belangrijkste verhaallijn in de jaren 1991-98. De boeken bevatten ook veel flashbacks, die zijn vaak ervaren door Harry bekijken de herinneringen van de andere personages in een apparaat, genaamd een Pensieve.


milieu Rowling aangemaakt is volledig gescheiden van de werkelijkheid nog niet nauw verbonden. De final fantasy land Narnia is een alternatief universum en de Lord van de ringen' Midden-aarde een mythische verleden toverwereld bedreigen de wereld van Harry Potter bestaat tegelijk in de echte wereld en bevat magische versies van de gewone elementen van het dagelijks leven. Veel van de instellingen en locaties zijn herkenbaar, zoals Londen en bestaat uit een gefragmenteerde verzameling vergeten verborgen straten, oude pubs, lonely land landhuizen en afgelegen kastelen die onzichtbaar blijven voor de krijgt Voldemort steeds meer grip op population.