Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Gundam Seed Kostuum






Stellar Cosplay Dress van Gundam Seed
€171.44  €68.25
60%
OFF


Lyzak Kostuum Uniform van Gundam Seed
€174.56  €67.21
61%
OFF



Mobile Suit Gundam SEED (機動戦士ガンダムSEED (シード) Kidō Senshi Gandamu Shīdo?) is een anime-serie ontwikkeld door Zonsopgang, geregisseerd door Mitsuo heer Yasuo Fukuda. Net als bij de andere series uit de Gundam-franchise, Gundam SEED vindt plaats in een parallelle tijdlijn, in dit geval de Cosmic Era, het eerste te doen. In dit tijdperk heeft de mensheid zich ontwikkeld tot twee ondersoorten: acteurs, die wonen op aarde en coördinatoren, genetisch verbeterde mens kunnen weerstaan de ontberingen van ruimte spaarvarken orbital kolonies. Het verhaal draait rond een jonge Coördinator Kira Yamato die raakt betrokken in de oorlog tussen de twee races na een neutrale ruimte kolonie is overmeesterd door de Coordinators.


De televisie serie werd uitgezonden in Japan tussen 2002 en 2003, op de Tokyo Broadcasting System en Mainichi Issho-omroepbestel netwerken. De serie volgde drie compilaties films en werd aangepast voor gebruik in een manga evenals verschillende licht romans. EEN vervolg serie Mobile Suit Gundam SEED Destiny in 2004 gevolgd. Verschillende soorten merchandising zijn ook vrijgegeven, met inbegrip van modellen, soundtracks en video games. Gundam ZAAD is gelicentieerd door Bandai Entertainment voor uitgezonden in Noord-amerika en blikken begon in de Verenigde Staten en Canada in 2004 en 2005. De film en de sequel ook gelicentieerd door Bandai. De manga en licht romans evenals de spin-off serie Mobile Suit Gundam SEED Astray, waren ook gelicentieerd. EEN aantal videogames ook uitgegeven in North America.


Mobile Suit Gundam SEED is zeer populair bij het publiek in Japan en won vele onderscheidingen, met hoge verkoop van beide series en muziek. De karakterontwikkeling en animatie heeft veel lof gekregen, maar overeenkomsten met eerdere Gundam serie hebben beide vergelijkingen en kritiek van Gundam fans.