Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Bincho-tan Kostuum

Binchō-tan of wit antraciet of binchō-zumi (備長炭) is een traditionele houtskool van Japan. Het hotel is gevestigd in een pand aan de Edo-periode, toen tijdens de Genroku tijdperk, een ambachtsman genaamd Bitchū-ya Chōzaemon (備中屋 長左衛門) begon te produceren in Tanabe Saiyaku Co., Wakayama. De grondstof is oak, specifiek ubame eik (Quercus phillyraeoides), nu de officiële structuur van Wakayama Prefecture. Wakayama blijft een belangrijke producent van hoogwaardige houtskool, met de stad Minabe, Wakayama produceren meer binchō-tan dan welke andere stad in Japan. Binchōtan is een soort Vaste antraciet of Hardhouten charcoal.


De fijnheid en de hoge kwaliteit van binchō-tan zijn te wijten aan stomen bij hoge temperaturen (ongeveer 1000 graden Celsius). Hoewel vaak wordt gedacht dat binchō-tan burns heet, het daadwerkelijk brandwonden bij een lagere temperatuur dan gewone houtskool maar voor een langere periode. [aanhaling nodig] Omdat het niet laat rook of andere onaangename geuren, is het een favoriet unagi (zoetwater paling) en yakitori (gespietste Kip) koks. Als gevolg van moeilijkheden bij het identificeren van de producerende regio, de naam binchō-tan in werking is ruimer gebruik te wijzen wit antraciet algemeen en zelfs producten van buiten Japan, evenals die van andere soorten, hebben voor het gebruik van de op naam.


Om onderscheid te maken tussen de hierboven genoemde "niet zuivere" producten, is er een verplaatsing naar gesprek binchō-tan geproduceerd in Wakayama kishū binchō-tan.Binchō-tan heeft gevonden andere doeleinden dan als brandstof, want het heeft talrijke kleine poriën, het absorbeert chemische stoffen. [aanhaling nodig] Bits worden toegevoegd tot de rijst tijdens het koken te verwijderen kalkachtige smaak, geplaatst in schoen-kasten te absorberen geuren en in kamers te verfrissen de lucht. Er zijn veel meer zegeningen en gezondheid waarden van witte kool. [aanhaling nodig] Momenteel zijn er een aantal binchō-tan-gebaseerde consumentenproducten op de markt zoals sokken, t-shirt s, shampoo, cosmetica, en nog veel meer, Veelgeprezen Londen yakitori restaurant Bincho ontleent zijn naam aan binchō-tan.


Binchō-tan of wit antraciet is moeilijker dan zwart antraciet en ringen met een metaalachtig geluid tijdens het tikken. windgongen en een muziekinstrument, de tankin ( "antraciet-xylofoon") zijn vervaardigd uit die.