Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Guilty Crown Kostuum
Schuldig Crown (ギルティクラウン Giruti Kuraun?) is een 2011 Japanse anime-serie voor televisie geproduceerd door Produktie I. G die gelucht op Fuji TV programma noitaminA blok vanaf oktober 2011. [ 1] Het verhaal draait om Shu Ouma, een high school jongen die per ongeluk krijgt een mogelijkheid om zogenaamde "De macht van de Koningen" dat maakt het hem om profijt te kunnen trekken uit items genaamd "Vervalt" van andere mensen. is hij dan gegooid in het conflict tussen een verzetsgroep genaamd Metal Fonce Lijkwagen die streeft naar het herstel Japan's onafhankelijkheid van een quasi-gouvernementele organisatie die bekend staat als de GHQ. In het proces, Shu heeft te maken met de last zijn vermogen wordt gelegd op zijn schouders en het verschrikkelijke mysterie van zijn verleden. De serie bevat elementen van vele genres, grotendeels tekeningen uit de science fantasy.


Een manga aanpassing gepubliceerd is door Square Enix in hun maandelijkse Shōnen Gangan die begon in November 2011. EEN lichte roman werd gepubliceerd door Nitroplus recht Schuldig Crown Princess van Deadpool in April 2012. EEN spin-off visual novel genaamd Schuldig Crown: Verloren Kerst was ook Ontwikkeld door Nitroplus die gebundeld met een 15 minuten originele video animatie (OVA) voorlopig benoemde Schuldig Crown: Verloren Christmas.


Critici lovend uit over de serie voor haar fantastische beelden en het gebruik van emotionele een bevredigend hoogtepunt helpen bereiken, maar het wordt beschouwd als zijnde zwak leidt tot ingrijpende veranderingen in de plot.