Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Metal Gear Solid Kostuum


Metal Gear Solid 3 Boss Cosplay Costume
€264.97  €124.09
53%
OFF

Metal Gear Solid 3 Eva Cosplay Costume
€155.86  €75.48
52%
OFFOndanks een overgang naar 3D, de gameplay van Metal Gear Solid lijkt op zijn 2D MSX2-voorganger Metal Gear 2: Solid Snake. De speler moet naar de hoofdrolspeler, Solid Snake, via de game in gebieden zonder ontdekt te worden door vijanden. [ 15] Detectie wordt geactiveerd door de speler beweegt in een vijand het gezichtsveld van de bestuurder en activeert een alarm dat zuigt gewapende vijanden aan zijn plaats. [ 16] Dit zorgt ook "alarm" en de speler moet verstoppen zich en onontdekt te blijven, op welk moment "fraude" begint en zodra de teller staat op nul de game terug naar "infiltratie-modus" waar vijanden zich bevinden niet verdacht van Snake's aanwezigheid. De radar kan worden gebruikt voor alarm of belastingontduiking modus.


Naar onontdekt te blijven, de speler kan uitvoeren technieken die gebruik maken van zowel Solid Snake de capaciteiten en het milieu, zoals knieën onder objecten, met vakken als dekking, duikt hij weg of verborgen om muren en maakt lawaai om vijanden af. Deze worden uitgevoerd met behulp van de third-person Camera, die vaak verandert de hoek te geven de speler het beste uitzicht van het gebied mogelijk is, en een on-screen radar, die toont vijanden en hun gezichtsveld. [ 18] Snake kunnen ook gebruik maken van allerlei items en gadgets, zoals infrarood bril of een kartonnen doos verhullen. De nadruk op op stealth bevordert een minder gewelddadige vorm van gameplay, zoals gevechten tegen grote groepen vijanden vaak zal leiden tot ernstige schade voor de


blijft de game vooruitgang wordt doorbroken door de cut-scènes en codec, evenals ontmoetingen met eindbazen. Tot vooruitgang, moeten de spelers ontdek de zwakke punten van elke baas en versla ze. spelbesturing en play strategieën kan ook worden geactiveerd via de Codec radio, waar advies wordt uitgebracht van Snake's support team; bijvoorbeeld, het support team kan Snake wil straffen voor niet opgeslagen zijn vooruitgang vaak genoeg, of uitleg te geven over zijn moves in termen van die knoppen in te drukken op de gamepad. De Codec wordt ook gebruikt om expositie op de game achtergrondverhaal. Voltooiing van de titel geeft de Speler met een statistisch overzicht van hun prestaties, en een "code" gebaseerd op het, meestal de naam van een gemeenschappelijk animal.


In een eerste voor de Metal Gear-serie opduikt, een training-mode, de zogenaamde VR-modus beschikbaar is waarin spelers kunnen verbergen praktijk technieken, wapen gebruik en sluipen. naast de stealth-gameplay, je stuk sequenties die leiden tot vuurgevechten tussen de speler en de vijanden van de third-person en first-person perspectives.