Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Super Mario Kostuum


Super Mario Bros Mario Volwassen Kostuum
€109.09  €51.70
53%
OFF

Super Mario Bros Yoshi Volwassen Kostuum
€109.09  €72.38
34%
OFF


Super Mario Bros volwassen toad kostuum
€109.09  €51.70
53%
OFF


Super Mario Bros Volwassen Mascot Costume
€243.15  €113.75
53%
OFFDe Super Mario (スーパーマリオ) video game serie is een serie van platform video games door Nintendo met hun mascotte Mario. u kunt ook de zogenaamde Super Mario Bros. (スーパーマリオブラザーズ Sūpā Mario Burazāzu) serie of gewoon de Mario (マリオ?) serie, het is de centrale serie van de grotere Mario franchise. Ten minste één Super Mario game is vrijgegeven voor alle grote Nintendo video game console en handheld.


De Super Mario games Mario volg de avonturen in het fictieve Mushroom Koninkrijk, meestal met Mario als de player characters. Hij is af en toe vergezeld door zijn broer Luigi, en andere leden van de Mario cast. Zoals in platform video games, de speler loopt en springt op verschillende platformen en nagelbed vijanden in thema-niveaus. De games hebben een eenvoudige plots, meestal met Mario redden van een ontvoerde prinses Perzik uit de primaire tegenstrever, Bowser. De eerste titel in de serie, de 1985 Nintendo Entertainment System (NES) versie van Super Mario Bros. , die gameplay concepten en elementen prevalent in bijna ooit Super Mario game, waaronder een groot aantal van de macht -Ups en items die Mario speciale krachten, zoals fireball stenengooien en grootte veranderen in reusachtige en miniature sizes.


De Super Mario-serie begon het meer Mario franchise, die ook andere gamegenres ben evenals media zoals film, televisie, gedrukte media en merchandise. Meer dan 262 miljoen exemplaren van games in de Super Mario-serie zijn wereldwijd verkocht en is daarmee de best-selling video game franchise.