Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Ao no Exorcist Kostuum

Blauw Wisseling i - Play (青の祓魔師(エクソシスト) Ao nr. Ekusoshisuto?) is een manga geschreven en geïllustreerd door Kazue Katō. De manga is geserialiseerd in Jump Square magazine door Shueisha sinds April 2009 in afzonderlijke hoofdstukken verzameld in tien tankōbon volumes van 12 December 2012. [ 1] Het verhaal draait rond Rin Okumura, een tiener die ontdekt dat hij de zoon is van Satan geboren uit een menselijke vrouw en is de erfgename van Satan's macht. Wanneer Satan doodt zijn voogd, Rin beslist om een wisseling i - play om te verslaan zijn father.


werd aangepast in een anime-serie voor televisie door A-1 Foto'S in 2011 en aangepast in een anime film in December 2012. [ 2] Viz Media heeft een licentie voor de manga voor Noord-amerikaanse productie, met het eerste deel uitgebracht in 5 April, 2011.


draait het verhaal rond Rin Okumura, een tiener die abnormale kracht en uithoudingsvermogen, die samen met zijn tweelingbroer Yukio, werd door Vader Fujimoto Shiro. Op een dag, Rin leert dat hij de zoon van Satan, de sterkste van alle demonen . Getuige Shiro sterven ten einde hem te beschermen, Rin uiteindelijk doen wat zijn voogd vroeg hem nooit te doen: teken de gevechten met demonen eer blade Kurikara, die beperkt zijn demonische machten, van haar lepidopus xantusi. Vanaf dat moment, Rin niet alleen voordelen permanente demonische functies zoals vampierentanden, puntige oren, fiery "hoorns" en een staart, maar ook de kracht om het gesteente zelf in blauwe vlammen dat kapot kan nu bijna alles wat ze touch.


Fujimoto Op de begrafenis, Rin heeft een ontmoeting met Fujimoto vriend Mephisto Pheles, die ermee instemt met Rin wil uitgroeien tot een Wisseling i - Play net als zijn voogd sterker worden en in de strijd tegen Satan. Rin zich inschrijft bij de prestigieuze True Cross Academy, die is eigenlijk de Japanse tak van een internationale organisatie gewijd aan de bescherming van de realm, Assiah, van demonen en andere wezens uit de demon realm, Gehenna. Rin neemt deel aan een speciale Wisseling i - Play cursus, waarvan het bestaan bekend is slechts door een paar. Veel tot zijn verbazing merkt hij dat zijn broer Yukio is al een veteraan Wisseling i - Play en wordt één Hij teachers.