Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Hunter X Hunter Kostuum

Hunter X Hunter (ハンター×ハンター Hantā Hantā? ), is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yoshihiro Togashi. Het verhaal gaat over een jongen genaamd g, die ontdekt dat zijn vader, die hij te horen kreeg was dood, is daadwerkelijk in leven en goed. Hij verneemt dat zijn vader, omhulsels, is een wereldberoemde Hunter: een gediplomeerd beroep voor degenen die zich specialiseren in de fantastische bezigheden, zoals zoeken naar zeldzame en onbekende diersoorten, schatzoeken, landmeetkundige enclaves alle hoeken, of jacht wetteloze mensen. Ondanks Omhulsels die links zijn zoon met zijn familieleden in aanmerking om zijn eigen dromen, g vertrekt op een reis in de voetstappen van zijn vader, de strenge Hunter Onderzoek, en uiteindelijk zijn vader langs de weg, g voldoet aan diverse andere soorten Jagers en ook ontmoetingen het paranormale. De inspiratie voor de manga is afkomstig van Togashi's eigen verzameling hobby.


Hunter X Hunter begon zijn manga serialiseren id op 3 maart, 1998 in het tijdschrift Shueisha Wekelijkse Shōnen Jump. in December 2012, 340 Hoofdstukken zijn gepubliceerd in 32 tankōbon (hoofdstuk verzamelingen) in Japan, maar de manga heeft vaak verdwenen op hiatus sinds 2006. Hunter X Hunter is vertaald in het Engels en in Noord-amerika vrijgegeven door Viz Media begin in April 2005. In 1999, de manga serie was aangepast voor gebruik in een 62-episode anime tv-serie geproduceerd door Nippon Animation en geregisseerd door Kazuhiro Furuhashi. De anime filmfestival op de Japanse Fuji TV. Drie afzonderlijke originele video-animaties (OVAs) totaal 30 afleveringen werden vervolgens geproduceerd door Nippon Animation en gelanceerd in Japan van 2002 tot 2004. De televisie serie is gelicentieerd en in Noord-amerika vrijgegeven door Viz, en zij opperde op de Funimation Kanaal vanaf 2009. een tweede anime televisieserie door waar gekkenhuis! begon dwarsbomen Nippon Televisie in oktober 2011. Een anime film, met een origineel verhaal, werd aangekondigd in Maart 2012 [ 1] en beleefde op 12 januari, 2013. [ 2] Er zijn ook talrijke audio albums, video games, musicals en andere media op basis van Hunter × Hunter.


Hunter × Hunter is een enorm financieel succes en is uitgegroeid tot één van Shueisha de best verkochte manga serie, met het feit dat verkocht meer dan 60,5 miljoen exemplaren in Japan alleen al vanaf februari 2012. Populariteit en viewer erkenning van de anime serie hebben bewezen veel meer bescheiden. Critici van de manga en de televisie aanpassing hebben geprezen als een complex plot, personages en prachtige kunst en animatie, maar recensenten oneens over de kwaliteit van de anime's muziek en hoge kwaliteit.