Gratis Verzending
OVER €219.83
 

The Wizard of Oz Kostuum

In 1905 Kansas, Oscar "Oz" Diggs werkt als een kleine goochelaar in een reizend circus. Als een storm nadert, het circus strongman leert Oscar heeft verzeilen met zijn vrouw en gaat om hem aan te vallen. Oscar ontsnapt in een hete lucht ballon, maar wordt meegezogen in een tornado die brengt hem naar het Land van Oz, waar de heks Theodora is ervan overtuigd dat hij een tovenaar voorspeld tot het omverwerpen van de gemene heks die vermoord de Koning van Oz. onderweg naar de Emerald City, Oscar flirt met Theodora, die verliefd op hem, die zijn koningin toen hij regels Oz. Zij ondervinden de flying monkey Finley, die belooft een leven schuld Oscar als hij slaat Finley een lion.


bij het bereiken van de Emerald City, Oscar voldoet aan Theodora's zus Evanora, die sceptisch staat tegenover van Oscar de aangekondigde verlosser. Evanora vertelt Oscar dat de gemene Heks woont in het donkere Bos en kunnen worden gedood door het vernietigen haar wand, de bron van haar bevoegdheden. Oscar en Finley verbonden zijn eigen route naar de Bos door China Girl, een jonge, levende china doll wiens huis en gezin werden vernietigd door de gemene Heks. De drie naar het bos en na het ophalen van de keyser, ontdek de "Wicked Witch" worden de Glinda Good Witch, die hen vertelt Evanora is de werkelijke Wicked Witch. Evanora ziet dit met haar kristallen bol en manipuleert Theodora tegen Oscar bij toverslag het bouwen van een replica van de music box Oscar voorheen Theodora (evenals elke andere vrouw met wie hij ooit had ontmoet) en ook door het tonen van Theodora een beeld van Oscar met Glinda, zeggen dat hij probeert te hof alle drie heksen. Zij biedt de ontroostbaar Theodora een magische appel zij belooft verwijdert haar verdriet. Theodora beten in het besef te laat dat Evanora was het echt uit den boze Heks langs, en transformeert in een harteloze, groene termieten Wicked Witch als de apple zorgt ervoor dat haar hart shrivel en die.


Glinda brengt Oscar's groep om haar domein in Oz te ontsnappen Dark Queen Evanora's army van Winkies en bavianen langs vliegen. Ze wacht op Oscar Dat ze weet dat hij niet echt een wizard, maar ze gelooft nog steeds dat zij nog steeds kan helpen ze stop Evanora en biedt hem een "leger" van Quadlings, superkrachtige tijdmachine maakt, en schitterende stemmen deze mutanten te doen. Theodora Glinda komt het domein en vestigingspatroon onthult haar nieuwe, afzichtelijke verschijning Oscar vóór dreigt haar te vermoorden en haar bondgenoten met de Emerald City's goed voorbereide leger. Oscar hoop dat haar leger niet verslaan de gemene Heksen, maar toen China Girl over de avonturen van zijn held Thomas Edison, hij beseft dat ze kunnen vechten met prestidigitation.


Glinda en haar onderwerpen plaats een gestileerde aanval op de Wicked The Witches' kasteel met behulp van een geautomatiseerde leger van scarecrows bedekte door dikke mist. De gemene Heksen per ongeluk sturen van hun bavianen langs vliegen via een 'poppy' veld zet dat de bavianen langs om te slapen, maar twee grappige bavianen te beheren vastleggen Glinda, die is ingesteld op het stadsplein en enchained. Ondertussen, Oscar infiltreert in de Emerald City met zijn bondgenoten, maar schijnbaar overboord te gooien in een hete lucht ballon gevuld met de king's gold, Dat Theodora vernietigt met een fireball. Oscar dan geheim onthult hij zijn vrienden, die nep zijn dood. Oscar maakt gebruik van een verborgen rook machine- en beeld-projector om een gigantische, holografische afbeelding van zijn gezicht als zijn "echte" vorm, en een vuurwerk aan te vallen en te intimideren de gemene Heksen. Evanora angstig verborgen in haar kasteel en Theodora duitse familieslot op haar bezem, kan pijn doen de "onoverwinnelijke" van de wizard; Oscar vertelt Theodora is welkom terug moet ze goed vinden in haar hart weer. Glinda bevrijd is door China Girl en verslaat Evanora, vernietigen de Wicked Witch's emerald halsketting dat verbergt haar ware, crone-achtige uiterlijk. De Evanora verbannen is door de twee resterende flying baboons.


De film eindigt met Oscar, nu Koning van Oz, met behulp van zijn projector op voortzetting van de overtuiging is hij nog steeds een machtige verlosser en houdt de burgers van Oz verenigd tegen de gemene Heksen. Hij geeft ook geschenken aan zijn vrienden: Master rommelt, die bouwen dankzij zijn machines, ontvangt Oscar's camping-tool portefeuille; Knuck, de Chagrijnige Munchkin herald en bondgenoot van Glinda, ontvangt een masker met een smiley; de lankmoedige Finley ontvangt Oscar's vriendschap; en China Girl accepteert haar vrienden als haar nieuwe familie. Ten slotte, Oscar neemt Glinda achter de gordijnen van zijn projector en liefs her.