Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Blood + Kostuum
Blood+, uitgesproken als "Blood Plus", is een anime-serie geproduceerd door Produktie I. G en Aniplex en geregisseerd door Junichi Fujisaku. De serie beleefde in Japan op Sony's anime satellietzender Animax, evenals op terrestrische netwerken zoals MBS, TBS, en RKB op 8 oktober, 2005. De laatste aflevering uitgezonden op 23 September 2006. Blood+ is gelicentieerd voor internationale distributie in verschillende regio's door Sony Pictures' internationale arm, Sony Pictures Television International (SPTI).


Blood+ is geïnspireerd door de 2000 anime film Blood: The Last Vampire; er zijn echter slechts een paar toespelingen en fundamentele elementen van de film. Fujisaku is betrokken geweest bij zowel kunstwerken, waaronder als de directeur voor Blood+ en schrijven van de novelization van Bloed: De laatste Vampire.


onder de zorg van haar adoptiegezin, Otonashi Saya is het leven van een anemic, aan geheugenverlies lijdende, maar anders gewoon schoolmeisje. Echter, haar gelukkig leven wordt wreed verstoord wanneer ze wordt aangevallen door een Chiropteran, leren dat zij De enige die kan hen verslaan. Gewapend met haar bijzondere katana, Saya onderneemt een reis met haar familie, bondgenoten, en haar chevalier Haji, de wereld te verlossen van het Chiropteran dreiging en herstellen haar identiteit. De loop van de reis blijkt de achtergrond geschiedenis van de Chiropterans en Saya's verleden, dat reikt tot in het midden van de 19e


century. De serie is oorspronkelijk ingesteld in September 2005 Okinawa City (Koza), op Okinawa Island, vlakbij de AMERIKAANSE Kadena Luchtmachtbasis. In de loop van de serie, Saya reizen over de hele wereld, van Japan tot Vietnam, Rusland, Frankrijk en tot slot de VS vechten Chiropterans.