Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Code Geass Kostuum

Code Geass Lelouch Nul Cosplay Costume
€187.03  €77.55
59%
OFF


Code Geass GAIDEN Blauwe Cosplay
€87.27  €41.36
53%
OFF


Code Geass Euphemia Jurk Cosplay Costume
€187.03  €77.55
59%
OFFCode Geass: Lelouch van de Opstand (コードギアス 反逆のルルーシュ Kōdo Giasu: Hangyaku no Rurūshu), vaak aangeduid als Code Geass, is een Japanse anime-serie aangemaakt door Zonsopgang, geregisseerd door Gorō Taniguchi, en geschreven door Ichirō Ōkouchi, met originele character designs door manga auteurs Klem. speelt zich af in een alternatieve toekomst, de serie richt zich op de manier waarop de voormalige prins Lelouch Lamperouge verkrijgt een vermogen bekend als Geass en besluit deze te gebruiken om de Heilige Britannian Empire, een keizerlijke monarchie en een supermacht die zijn zegevierende verschillende landen.


Code Geass liep eerst in Japan op Mainichi Issho-omroepbestel vanaf 5 oktober 2006, tot 28 juli 2007. Het vervolg serie, Code Geass: Lelouch van de rebellie R2 (コードギアス 反逆のルルーシュR2 Kōdo Giasu Hangyaku no Rurūshu Āru Tsū), liep op MBS en Tokyo Broadcasting System vanaf 6 april 2008 tot 28 September 2008. De serie is ook aangepast voor gebruik in verschillende manga en licht romans met de voormalige waaruit verschillende alternatieve scenario's uit de TV-serie. Bandai Entertainment licentie ook de meeste onderdelen Uit de franchise voor Engelse release in December 2007, belicht de twee TV-serie op Cartoon Network. In de meeste manga en licht romans zijn ook bekendgemaakt in Noord-amerika door Bandai.


De TV anime serie is goed ontvangen in Japan, verkocht meer dan een miljoen en Blu-ray Disc volumes. Beide seizoenen meerdere prijzen in de wacht hebben gesleept op de Tokyo International Anime Fair, Animage Anime Grand Prix, en Animatie Kobe evenement. critici ook prees de serie voor het grote publiek beroep evenals de conflicten afgebeeld tussen de hoofdpersonages en de morele vragen presented.