Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Pirates of Carribean Kostuum

Voor het aansturen van de oceanen, Lord Cutler Beckett doodt iedereen die verband houden met illegale software gebruikt en Davy Jones te vernietig alle piratenschepen op de volle zee. veroordeelde gevangenen gaan zingen "Takel de Kleuren" te dwingen de negen pirate lords bijeengeroepen Shipwreck Cove; echter, de late Captain Jack Sparrow, pirate lord van de Cariben, nooit benoemd tot opvolger. Captain Barbossa leidt, Elizabeth, Tia Dalma en de bemanning van de Black Pearl te redden Jack van Davy Jones's Locker. Sao Feng, pirate lord van de Zuid Chinese Zee, beschikt over een kaart naar de Locker genaamd "De Navigatiekaarten". Zal koopjes met Feng voor de Parel in ruil voor Sparrow, zo zal kunnen redden zijn vader uit Davy Jones' schip, de Flying Dutchman.


Ondertussen, Davy Jones vernietigt verschillende piratenschepen en laat geen nabestaanden. Dit leidt tot Beckett waarmee Jones aankondigen zijn besluit om de borst van Davy Jones aan boord van zijn schip en place Royal Marines te waken dat onder het bevel van Admiraal James Norrington.


De bemanning reizen in de Locker en Sparrow opgehaald. Als de Parel beoogt een vluchtweg, dode zielen zweven verleden, waaronder Elizabeth's vader Weatherby Swann. Tia Dalma blijkt dat Davy Jones werd benoemd door Calypso, zijn geliefde en godin van de Zee, naar de veerboot de dode naar de volgende wereld; in ruil, Jones zou op grond van één dag elke tien jaar. Wanneer zij niet hem te ontmoeten, gaf hij zijn recht en omgevormd tot een monster.