Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Reservoir Chronicle Kostuum


Bloed CSaya Kisaragi Cosplay Costume
€140.27  €56.87
59%
OFFReservoir Chronicle (ツバサ-RESERVoir CHRoNiCLE - Tsubasa: Rezaboa Kuronikuru) is een shōnen mangaserie geschreven en geïllustreerd door de manga artiest groep Klem. Het vindt plaats in hetzelfde fictieve universum als vele van de sluiteenheid andere manga serie, met name xxxHolic. Het plot volgt hoe Sakura, de prinses van het Koninkrijk van Clow, verliest haar ziel en hoe Syaoran, een jonge archeoloog die is haar kindertijd vriend, gaat over een zoektocht naar haar te redden. Driedimensionaal Heks Yūko Ichihara hem opdroeg om te gaan met twee personen, Kurogane en Fai D. Flowright. Ze zoeken voor Sakura's herinneringen, die zijn verspreid in verschillende werelden in de vorm zoals veren, verzamelen ze zal helpen redden haar ziel. Tsubasa verlangen ontstond toen vier Klem kunstenaars wilden maken een manga reeks die verbonden al hun eerdere werk. Zij hebben de ontwerpen voor de hoofdrolspelers van hun eerdere manga genaamd Cardcaptor Sakura.


Het was ingedeeld in reeksen in de Kodansha publicatie Wekelijkse Shōnen Magazine van mei 2003 tot oktober 2009 en werd opgevangen in achtentwintig tankōbon volumes. De manga Is aangepast voor gebruik in een anime-serie, Tsubasa Chronicle (ツバサ・クロニクル Tsubasa Kuronikuru? ), opgeluisterd door Bee Train, die uitgezonden 52 afleveringen gedurende twee seizoenen in 2005 en 2006. Productie I. G vrijgegeven een interludium film tussen de eerste twee seizoenen getiteld De Prinses in de Birdcage Koninkrijk, evenals vijf originele video-animaties (OVAs) tussen November 2007 en mei 2009, die optrad als een vervolg op het tweede seizoen. Er zijn verschillende video-spelletjes en drama gebaseerd op de serie zijn vrijgegeven. De manga licentie heeft voor engelstalige versie door Del Rey Manga, die heeft al zijn volumes sinds 27 april 2004. Funimation Entertainment een licentie voor de anime voor Engelse versie. publiceerden zij alle TV episodes in hoeveelheden alsmede de film. De OVAs van Tsubasa werden uitgebracht in Noord Amerika in Januari 2011.


De serie is goed ontvangen door de Japanse en Engelse lezers, en bereikt het hoge posities in de verschillende bestseller lijsten; de serie heeft verkocht meer dan twintig miljoen euro manga volumes in Japan als in September 2009. Zowel de manga en anime hebben Een positieve reactie van critici, die waren lovend over de verbindingen naar eerdere werken en haar kunstwerken. De wendingen in het verhaal over het algemeen geprezen voor de manier waarop zij invloed op de totale perceel alsmede voor verrassende. zij zijn echter bekritiseerd omdat het confusing.