Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Black Butler Kostuum
Ash Ketchum Cosplay Kostuum van Pokemon
€124.68  €51.70
59%
OFF

Code Geass Lelouch Nul Cosplay Laarzen
€98.18  €41.36
58%
OFFBlack Butler Ciel Cosplay Schoenen
€95.06  €41.36
56%
OFF
Black Butler (黒執事 Kuroshitsuji?) is een manga geschreven en geïllustreerd door Yana Toboso. Sinds zijn debuut op 16 September 2006, is ingedeeld in reeksen van Square Enix de shōnen manga magazine Maandelijks GFantasy.


De serie volgt Sebastian Michaelis, een demonische butler die gebonden is door een bovennatuurlijke contract te serveren Ciel Phantomhive, de dertien jaar oude kop van de Phantomhive adellijke familie en het business-savvy eigenaar van de Funtom company, een speelgoedfabrikant. In ruil, wanneer Sebastian heeft geholpen Ciel af van zijn taken, inclusief wreken zijn ouders dood, Sebastian zal worden toegestaan om te consumeren zijn ziel. Het werd aangekondigd in juli 2008 dat een anime-aanpassing, geregisseerd door Toshiya Shinohara en geproduceerd door A-1 Foto'S, werd verwacht. Het filmfestival in oktober 2008, en sindsdien werd afgesloten met 24 afleveringen. Het tweede seizoen uitgezonden in 2010 in 12 afleveringen met twee nieuwe hoofdpersonages, Alois Trancy en Claude Faust heeft Er. De serie is gelicentieerd door Yen drukt u op in Noord-amerika en gepubliceerd in Yen Plus' Augustus 2009 Voor het magazine de eerste anniversary.


ligt op een steenworp afstand van Londen ligt het herenhuis van de roemruchte Phantomhive kroonland en haar jonge meester, Ciel Phantomhive. In de nacht van Ciel Phantomhive zijn tiende verjaardag, een brak er brand zijn manor. De jongen was verdwenen voor een maand voordat u terugkeert met een mysterieus zwart beklede butler, Sebastian Michaelis, anderen, het lijkt erop dat de butler is gewoon de beste in zijn ambacht, vooruitlopend op zijn jonge meester's moet uitvoeren om het beste van zijn capaciteiten. Beetje weten zij, de dienaar is eigenlijk een duivel die had een contract gesloten met Ciel, belooft de jongen hem te helpen bereiken wraak op de brandstichter in ruil voor zijn ziel. Sebastian Michaelis, een bijzonder trouwe butler, is ooit bij Ciel terzijde staan bij de vervulling van zijn jonge meester wil. Als de Queen's guard dog en permanent aan de bovenkant van de Britse onderwereld, de jongen moet het hoofd bieden aan veel problemen langs de weg. De Zwarte Butler is gevestigd in het Victoriaanse tijdperk, en Draagt de typische welsprekendheid van zijn tijd.