Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto

Gepubliceerd: maandag 17 april, 2017  Vermogen (anime slechts gedeeltelijk): zegt hij over de gebeurtenissen vóór het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog Alrabah.aharb Grote Oorlog Ninja Grote ninja negende uitbrak tussen de vijf grootmachten aan de ene kant, en Akatsuki anderzijds. Het werd geleid door Toby, die beweerde Madara Oochiha (de legendarische Ninja, de eerste vriend Hokage en mede-oprichter van Konoha) zijn. Obi, dat is eigenlijk Oohaho Obito, kan de legendarische beest Tin-Tiles, 's werelds meest beroemde monster, die in het verleden door de wijsheid van de zes manieren heeft gestempeld (de legendarische ninja) te doen herleven. Die zullen sterven Negi Haoga in zijn poging om de geografische Naruto te verdedigen tegen de aanval, evenals de eerste, tweede, derde en vierde revival Hokage.

Terug naar de zevende Team: Sasuke terug te vechten met zijn collega's in de zevende team Sakura en Naruto samen met een team TACA, die werd opgericht door Sasuke te Jebeos stoppen, samen met de heropleving van de vier Hokage.

  Naruto: anime slechts een deel van een extra kopie te praten over het uiterlijk van een robot-achtige Naruto gemaakt door Orochimaru Naruto Costumes en in beslag genomen door de Akatsuki gebruikt om Kyuubi van Naroto.coorika, Giobeogravr krijgen, trekt de staart beest tien in het oppervlak van de Janthoraki Chibeyha breekt vervolgens de vier Hokage barrière en begint aan te vallen en te vallen Sasuke en Naruto . Elk van de vier pogingen Hokage niet te kwetsen, maar Naruto ontdekt een kluizenaar stadium dat de methode van de bestrijding van de natuur werd geraakt door Rasajan de tweede met de hulp van Hokage Tobeerama.


Holy boom (Shingo): Na de aanval op de vierde Hokage en Naruto Obito, ze zijn in het proces van Kyuubi en niet in geslaagd om hem te raken. Obito begint een bovenaanzicht Tsokioma oneindige heilige boom, wat het uiteindelijke lichaam Jubileeën voeren, en begint te doden chakra Shinobi en doden ze bijna zuigen geheel chakra Naruto, en verder weg van de heilige boom met de tweede Hokage technologie direct bewegen.

Naruto en Sasuke: Naruto en Sasuke bundelen hun krachten om Obito te verslaan in de stijl van een kluizenaar. Speelt Obito Naruto rol kluizenaar, terwijl Sasuke zoals Sasuke Sasuke als Sasuke zwaard als Sasuke-stijl zwaard, waarna de twee teams verenigen en Saski bedekken Kyuubi met Susanoo en aanval Obito met Saif Susanu en kunnen ze te doordringen met de hulp van hun collega's in de academische en Vosalh legendarische zwaard en Bajus de tekst te veranderen.

Memories of Obito: Dit toont de herinneringen Naruto Costumes


 aan Obito over zijn jeugd, zijn droom om Hokage, collega Rennes, met zijn herinneringen aan zijn collega Kakashi coach Minato.

Pirates Peugeot: Naruto en Sasuke en hun collega-ninja van de coalitietroepen te slagen in het vrijmaken van Peugeot Obito. Obito op de grond vallen en Sasuke draait om hem af. Kakashi verschijnt plotseling met CONAE tot Obito doden, maar de vierde Hokage Minato houdt hem tegen. Naruto en Sasuke gaat dan naar de eerste Hokage gevecht met Madara helpen.