Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto

Gepubliceerd: maandag 17 april, 2017  "Naruto" - (ナ ル ト, Romaji - NARUTO) is een Japanse manga geschreven en getekend door Masashi Kishimoto. De plot vertelt het verhaal van een jonge ninja die voortdurend op zoek naar erkenning en streeft naar Hokage - de ninja in het dorp, beschouwd als de leider en de sterkste van allemaal. De serie is gebaseerd op één- geschoten comic book geschreven door Kishimoto, gepubliceerd in 1997 in het aantal Akamaru Jump (Akamaru Jump).

  Manga werd voor het eerst gepubliceerd door Shueysha in 1999 in de 43ste editie van het Japanse tijdschrift Shonen Jump. Nog steeds uitgegeven tot nu toe hebben 51 tankōbon volumes verdwenen. Later in de manga anime gemaakt, dat wordt geproduceerd door Studio Pierrot en Anipleks. De première van de anime op TV Tokyo en Animaks Naruto Costumes op 3 oktober 2002. De eerste reeks bestaat uit 220 afleveringen, terwijl Naruto: Shippuuden, voor originele afleveringen worden uitgezonden op 15 februari 2007. In aanvulling op de anime-serie, Studio Pierrot tot 6 films en diverse originele video animatie (OVA). Andere soorten goederen onder andere computer games en speelkaarten ontwikkeld door verschillende bedrijven.


  Tot 36 volume manga meer dan 71 miljoen [1] exemplaren zijn verkocht in Japan. Viz Media gaf een vertaalde versie in de Amerikaanse Shonen Jump. "Naruto" werd de best verkochte serie van Viz Media. [2] Tot op heden, de Engels vertaalde de veertien volumes.