Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Darker Than BLACK Instelling Beschrijving

Gepubliceerd: zondag 25 september, 2016

deur
  • Tien jaar geleden, door de bundel doordringende het mysterie van de vorming van de aarde kaliber 10 km onbekend. Twee 'deuren' bevinden zich in Brazilië, "Gates of Heaven" en is gevestigd in Tokio, "de poorten van de hel." Met de komst van de deur, hemellichamen behalve de zon verdwijnt uit de lucht, de lucht wordt vervangen door een "valse lucht." "Deur" heeft geleid tot de opkomst van het contract en Doll en produceren een verscheidenheid aan stoffen en mysterieuze soorten. Het interieur is gevuld met speciale deeltjes (de "poort" deeltjes), hebben een verscheidenheid van fysieke verschijnselen vervormd dode zones.


door het contract  • Met de komst van de "deur" door de menselijke mutatie van de super krachten. Wie werd het contract zonder enige reden, maar willekeurig. Een typische overeenkomst wordt de geest geconfigureerd egoïstische rationeel denken, de meest effectieve manier om het doel te bereiken, is het meestal weergegeven ongevoelig. Contract die moet betalen voor de mogelijkheid om de "prijs" te gebruiken (of veranderingen in hun handhavingsacties), dat is de oorsprong van "contract personen" in de naam. Contracten kunnen dezelfde capaciteit te houden, maar de inhoud en de wijze van betaling van de prijs is gevarieerd. Er is geen absolute correlatie tussen capaciteit en prijs.


  • Contract en valse sterren aan de hemel-één correspondentie. Er spectrale reactie wanneer de mogelijkheid om te gebruiken, de tijd van de dood in een meteoor vallen. Typisch geanalyseerd via de astronomie afdeling contract ster die geregeld worden zou voor een Messier nummer. het vermogen contract om een ​​ander teken van het fenomeen te lanceren is de leerling in het rood, het lichaam brengt een blauwe la Horno Putnam licht uitzenden.


  • Ik heb niet betaald de prijs van het contract, die zal worden "vertraagd betalers (moratorium)", niet in staat om hun vaardigheden te beheersen, en uiteindelijk het volledige verlies van het zelf Doll geworden.


pop  • Contracten zijn vergelijkbaar, hetzelfde als een "deur" die afkomstig is van de menselijke mutatie, ook bij de "deur" in de uitroeiing en uitsterven. Ziet er volledig verloren het gevoel en het gevoel van eigendom, zoals poppen in het algemeen, hebben we geen instructie kan niet zelf actie ontvangen.