Gratis Verzending
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER denkbeeldige voorouders

Gepubliceerd: donderdag 27 oktober, 2016
    • Prime stamvader van de virtuele hoofdstad van Nan Dungeon Fighter Accessoires, heersers Yin Yi An Wangkai.

    • Hoewel denkbeeldige voorouderlijke geschiedenis en Peros rijk in vergelijking met enkele hiaten, maar volgens de binnenlandse onderzoek historicus, is er een virtueel land al meer dan 2000 jaar.

    • Arad bevindt zich in het noord-westen van de denkbeeldige voorouders, het landoppervlak is niet zo groot, kleding, en de taal en de cultuur van andere landen, bewoners hier geeft de indruk van een zeer slimme, hoewel de meeste van hen beetje dun, maar het heeft veel te gas te lezen meester.

    • Volgzaam denkbeeldige voorouderlijk geboorteland en niet schelen wie is smal, en zal dus niet met opzet naar de oorlog, op het grondgebied van andere landen te grijpen, maar als leed buitenlandse invasie, zal degenen die meestal beslotenheid van Qigong-meesters van de berg, canyons, grotten eruit te komen en samen te werken om de vijand af te weren.

    • Het opende een dojo in veel prime furanen marginale gebieden, waar de meerderheid van die worden gerund door jonge qigongmeesters. In aanvulling op de tempel, in de buurt van de markt vaak Amoy naar goedkope hoge kwaliteit mes ook Adereço Cosplay, dus hier is een wandelende ziet er nog de oom gooide, maar door een provocatie kan ook vloog in gebruik Battojutsu warrior . Omdat er te veel verborgen meester, dus alles doen wat serieus.