Gratis Verzending
OVER €219.83
 

.hack The World Birth

Gepubliceerd: maandag 24 oktober, 2016  • 20e eeuw, vóór de komst van 2004: ". Democratisering van informatie" Internet snel in populariteit over de hele wereld en geproduceerd Beïnvloed door deze negatieve impact, geavanceerde nieuwe technologie van criminaliteit op het internet toeneemt. Op dit moment is het uitbreken van een techniek die bekend staat als "Deadly Flash" computervirus, zodat de tragedie plaatsvond zeven mensen stierven Hack//Sign Kostuum. Japanse mannen maken computervirus makers werd de eerste om te worden veroordeeld tot de doodstraf wegens internetcriminaliteit man. Op die dag computer virus uitbraak - de 24 december 2005, bekend als de "Pluto Kiss (Pluto Kus)" computervirus om een ​​verscheidenheid aan functies op de sociale verlamming te maken, het netwerk direct stoppen met de wereld. Gebruik alleen de computer besturingssysteem genaamd ALTIMIT niet getroffen door het virus. ALTIMIT direct uitgegroeid tot de nieuwe wereld standaard besturingssysteem en universeel. Vanaf die dag begon om burgers is verboden voor het gebruik van Internet.


  • In de zomer van 2006:


  • ALTIMIT begon persoonlijk. Op hetzelfde moment, waardoor werknemers vertrekken ALTIMIT fabrikant van de onafhankelijkheid van een nieuw bedrijf genaamd Cyber ​​Connect (CC bedrijf). Daarna, een Duitse Turk Harold Gould om een ​​team van productie team "fragment (fragmenten)" te herstellen in de CC bedrijf en creëerde de online game 's Werelds prototype.


  • Mei 2007:


  • fragment begonnen met het testen van het spel. Na het "Pluto Kiss" uitbraak entertainment netwerk van beperkingen te gebruiken Anime Kostuums, licentie hen goed te keuren WNC (World Network Association) vroeg hij en verkregen. fragment open oproep 1024 testers, had verwacht exploitatie van zes maanden, maar slechts voor drie maanden aan een stuk.


  • December 2007:


  • En net na Pluto Kus van de datum van 2 jaar, de naam "Mother's Marry Kiss (Kus van Onze-Lieve-Vrouw)." Web wereld begon opheffing van het verbod. Tegelijkertijd is het bedrijf gaf een CC "fragment" web spel -The World, gedownload wereldwijde verkoop.


  • Al .hack, begint allemaal hier.