Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Naruto: Shippuden werd voor het eerst uitgebracht door Viz in No

Gepubliceerd: vrijdag 24 maart, 2017

  Naruto (ナ ル ト?) Is een Japanse manga serie geschreven en geïllustreerd door Masashi Kishimoto. Het vertelt het verhaal van Naruto Uzumaki, een Naruto Costumes adolescent ninja die constant zoekt naar erkenning en droomt ervan om de Hokage, de ninja in zijn dorp, die wordt erkend als de leider en de sterkste van allemaal. De serie is gebaseerd op een one-shot manga door Kishimoto gepubliceerd in de kwestie van Akamaru Jump augustus 1997.

  Naruto werd series in Weekly Shonen Jump tijdschrift uit de 43e uitgave van 1999 tot en met de 50e uitgave van 2014, met de hoofdstukken in tweeënzeventig tankōbon volumes door Shueisha verzameld. De manga werd later aangepast in een televisie-anime geproduceerd door Studio Pierrot en Aniplex. Het ging in première in heel Japan op het Naruto Costumes aardse TV Tokyo en andere TX Netwerk stations op 3 oktober 2002. De eerste serie duurde 220 afleveringen, terwijl Naruto: Shippuden, een vervolg op de originele serie is uitgezonden sinds 15 februari 2007. In aanvulling op de anime-serie, Studio Pierrot heeft elf films en diverse originele video-animaties (eicellen) ontwikkeld. Andere soorten merchandise omvatten licht romans, video games, en trading cards ontwikkeld door verschillende bedrijven.

  Viz Media heeft de manga en anime voor de Noord-Amerikaanse productie in licentie gegeven. Viz series Naruto in hun digitale Weekly Shonen Jump magazine evenals het publiceren van de individuele volumes. De anime serie begon luchten in de Verenigde Staten Naruto Costumes en Canada in 2005, en later in het Verenigd Koninkrijk en Australië in 2006 en 2007, respectievelijk. De films, en de meeste eicellen uit de serie, zijn ook uitgebracht door Viz, de eerste film première in bioscopen. Naruto: Shippuden werd voor het eerst uitgebracht door Viz in Noord-Amerika in september 2009. Het werd uitgezonden op Disney XD begin in oktober van hetzelfde jaar en Adult Swim's Toonami blok in januari 2014. Viz Media begon het streamen van beide series op hun streaming-dienst Neon Alley in december 2012.