Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Neon Genesis Works evaluatie

Gepubliceerd: woensdag 28 september, 2016  • De film wordt beschouwd als "hoog" "Macross" beroemd te zijn. En met de "Revolutionaire Meisje," "Nadesico" en riep de jaren 1990 de drie Otaku werkt. Voor de fans betreft, is het niet alleen links vele puzzels op te lossen, maar ook prestaties in een schijnbaar nooit eindeloos geld te maken mythe.


  • "Evangelion" is het begin van een typische robot animatie, het verhaal gericht op de beschrijving van gevechtsscènes en karakter dialoog. Naarmate het verhaal gaat, het verhaal geleidelijk in de innerlijke wereld van de personages in de psychoanalytische verhaal, met name in het definitieve aantal woorden om te spelen dit meer kenmerkend voor de volle. De film, een revolutionaire sterke stroom van bewustzijn, een groot aantal van de religieuze, filosofische imago, zodat deze verrekening een enorme respons en het effect genaamd "sociaal fenomeen" niveau in Japan, en een mijlpaal in de geschiedenis van de Japanse animatie. Veel Japanse anime kijker vaak zien ze als een van de grootste in de geschiedenis van de animatie.


  • "Evangelion" Het hebben van een beter begrip van de krachten, en verwarring in de dialectiek hachelijke situatie, om licht en hoop te vinden, en te verkennen hun innerlijke kracht die iedereen wortels. Het is ook dit klassieke werk is nog steeds aantrekkelijk redenen. Werkt verwarring over de menselijke natuur en innerlijke karakter, strijd, strijd en inspanningen, evenals de besprekingen over het gevoel van aanwezigheid, in de hoofden van de meeste lezers, zelfs in de loop van het leven, hebben een actieve en positieve rol gespeeld. Dit is meer dan de impact van de strips buiten, het is ook de moeite waard naar uit om te worden gelokaliseerd.