Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Overwatch tekens zijn verdeeld in vier groepen

Gepubliceerd: woensdag 09 november, 2016

Overwatch tekens zijn verdeeld in vier groepen (binnen waarvan er subtypes, sluipschutter, moordenaar, schutter ...): aanvallend, verdedigend, Tank en ondersteuning. Elke held heeft unieke vaardigheden, afhankelijk van hun rol. Het eerste optreden van een personage in een videogame Overwatch werd gelanceerd in Heroes of the Storm.
Offensief: De personages in deze categorie genieten van grote mobiliteit en zijn kenmerkend voor veel schade veroorzaken in een korte tijd. Door het hebben van veel schade, gebrek aan aanvallende helden verdediging punten.

Defensieve: De personages in deze categorie te beschermen en te domineren strategische punten op de kaart. Deze karakters zijn erg handig in combinatie met andere personages in rollen die een duidelijk voordeel toe te passen in het bezit van vaardigheden tegenstander controle.

Tank: Tanks zijn de karakters die groter aantal verweren en hebben het leven. De belangrijkste functie is te beschermen bondgenoten enorme schade van vijanden, het onderscheppen van schade ..

Steun: support karakters, ook bekend als "drager" zijn essentieel in het spel. Deze cijfers gelden helende werking, schilden, invulnerabilities of een ander voordeel voor de geallieerden karakters. Ook verzwakken ze de vijand personages met hun capaciteiten, zodat de geallieerden controle van vijanden gemakkelijk kunnen nemen.

Spelers kunnen karakters wisselen tijdens het spel na de dood, iets dat wordt aangemoedigd door het algemene ontwerp van het spel