Gratis Verzending
OVER €219.83
 

Touka GETTAN drie artefacten

Gepubliceerd: woensdag 26 oktober, 2016
    • Drie artefacten verwijst Shi Jian, Kamen, de Dragon King, de koningin-moeder van het Kunlun Xi zijn Hihou. Duizenden jaren om te concurreren voor dit verhaal zijn in principe drie artefacten en uitgebreid.

    • Shi Jian: is wel de meest kwaadaardige Maken Soul Eater sterkste. Shi Jian zal de ziel van de gebruiker verslinden, en zal de gebruiker gek. Gebruiker is sterker, hoe sterker Shi Jian. Wanneer een gebruiker is eeuwig bestaan, de oneindige kracht van Shi Jian, maar ook omwille van Shi Jian gek. Yong Yan Shi Jian is de eerste generatie van de hand te maken, zodat de hand nu Shi Jian Shou acteur oosten perzik. Acteur vorige generatie, zodat de hand Shi Jian Shou oosten perzik.

    • Mask: het vermogen om krachtige magiër en later gebroken geven. Masker of masker met fragmenten van de mensen genaamd "Kamen opvolger." De geschiedenis van de meest beroemde masker opvolger van Abe Seimei. Nu houden Kiyoharu-Oosten is een van de opvolger van het masker.

    • Dragon King: Ontologie is een fluit, die elf plaatsen. Het kan de kracht van Shi Jian onderdrukken. Oosten hielp houden de uitroeiing van perzik. Momenteel is het lichaam is vernietigd, maar de geest wordt gehost door Makoto Inukai vivo.